SRY

Today

SYYSSEMINAARI 2019: Uusin tutkimusnäyttö ravinnon rasvojen terveysvaikutuksista

Tieteidentalo Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki, Helsinki

Uusin tutkimusnäyttö ravinnon rasvojen terveysvaikutuksista SRY:n syysseminaari pe 15.11.2019 Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki, Sali 104 Kysymyksiä ja kommentteja voi seminaarissa esittää viestiseinän kautta. Ilmoittautuminen seminaariin paikan päälle on päättynyt, mutta seminaaria on mahdollisuus seurata myös etänä livestreamin kautta. Linkit etäseurantaan lähetetään yhdistyksen jäsenille sähköpostitse. Etäseurantaan ei tarvitse ilmoittautua. ***** OHJELMA Avaa tulostettava ohjelma tästä. […]

Syysseminaari 2021: Eriarvoisuus lautasella

Aalto-yliopisto Töölö Runeberginkatu 14-16 (3. krs, A-siipi), Helsinki

Syysseminaari 2021: Eriarvoisuus lautasella Elintavoissa, kuten ruoankäytössä ja alkoholinkäytössä, on sosiaalista eriarvoisuutta. Ruoankäyttö vaihtelee esimerkiksi koulutuksen, tulojen, siviilisäädyn, sukupuolen, asuinalueen ja iän mukaan. Aiheen uusimpia tuloksia esitellään 5.11.2021 järjestettävässä Sosiaalilääketieteen yhdistyksen, Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen ja Ravitsemustieteen kansalliskomitean yhteisessä syysseminaarissa. Seminaari järjestetään hybriditilaisuutena, eli voit ilmoittautua joko live- tai online-tapahtumaan. Live-tapahtumaan mahtuu 51 kuulijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomasithan […]

Vegaaninen kokkikoulu SRY:n nuorille tutkijoille 5.11.2021

Helsinki Helsinki

Nuorten tutkijoiden toimintaa: vegaaninen kokkikoulu SRY:n nuoret tutkijat järjestävät vegaanisen kokkikoulun 5.11.2021 syysseminaarin yhteydessä. Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen nuorten tutkijoiden työryhmä järjestää SRY:n nuorille tutkijoille (väitöskirjan tekijöille, vastikään väitelleille ja tutkimusuraa suunnitteleville) verkostoitumistapahtuman vegaanisen kokkikoulun merkeissä. Tapahtuma järjestetään SLY:n ja SRY:n yhteisen syysseminaarin jälkeen Helsingissä 5.11.2021 klo 17.00 alkaen. Kokkikoulu pidetään Pohjois-Helsingissä, jonne pääsee Helsingin lähiliikenteellä. […]

Ravitsemusviikko

Ravitsemusviikko tulee jälleen! Ravitsemusviikko 2021 järjestetään marraskuun toisella viikolla 8.-12.11. Ravitsemusviikko tekee ravitsemustiedettä tutummaksi: se avaa ajankohtaista tutkimusta, kertoo ravitsemustieteilijöiden tekemästä työstä ja tuo esille luotettavan ravitsemustiedon edustajat. Ravitsemusviikon teemat Ravitsemusviikon 2021 kattoteemana on tutkittu tieto. Ravitsemusviikko on osa Tutkitun tiedon teemavuotta 2021, jonka järjestävät opetus- ja kulttuuriministeriö, Suomen Akatemia ja Tieteellisten seurain valtuuskunta. Ravitsemusviikon […]

Ravitsemus ja mielen hyvinvointi -kevätseminaari

Aalto-yliopisto Töölö Runeberginkatu 14-16 (3. krs, A-siipi), Helsinki

Ravitsemus ja mielen hyvinvointi -kevätseminaari Tervetuloa SRY:n järjestämään kevätseminaariin 25.3.2022! Aiheena on ravitsemus ja mielen hyvinvointi. Tilaisuus järjestetään  hybridinä Tieteiden talon väistötiloissa Helsingissä (Runeberginkatu 14-16, Sali A300). Ohjelma 09.00-09.30 Ilmoittautuminen / Registration and networking Session 1 (in English): Diet and mental health disorders Chair: Anu Ruusunen, University of Eastern Finland 09.30–09.35 Opening of the seminar […]

SRY:n nuorten tutkijoiden urailtapäivä 28.4.2022

Online

Mietityttääkö ura tohtoriopintojen jälkeen? Mitä mahdollisuuksia on olemassa? Mihin muut jo valmistuneet tohtorit ovat päätyneet urapoluillaan? Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen nuorten tutkijoiden työryhmä järjestää urailtapäivän torstaina 28.4.2022 klo 14-16 online-tapahtumana. Urailtapäivä on tarkoitettu SRY:n nuorille tutkijoille kuten väitöskirjan tekijöille, vastikään väitelleille ja tutkimusuraa suunnitteleville. Tilaisuudessa ravitsemustieteen alalta valmistuneet tohtorit kertovat omista urapoluistaan paneelikeskustelussa. Panelisteina toimivat Marjo Misikangas (Ruokavirasto), Marjaana Lahti-Koski […]

Free