Ajankohtaista

& arkisto

Hallituksen uudet toimihenkilöt

Hallituksen uudet toimihenkilöt esittäytyvät   SRY on vuosina 2019-2020 saanut kolme uutta hallituksen ulkopuolista toimihenkilöä, joista kaksi ovat opiskelijaedustajia ja yksi taloustiimin jäsen. Alapuolella jokaisen toimihenkilön esittely.   Satu Kinnunen,...

lue lisää

Jäsenmaksut 2020

Jäsenmaksulaskutus käynnistyy Olemme käynnistämässä jäsenmaksulaskutusta vuodelle 2020 ja lähetämme pian henkilöjäsenten jäsenmaksulaskut sähköpostilla. SRY siirtyi viime vuonna käyttämään uutta jäsenrekisteripalvelua, Membookia, jonka kautta myös jäsenmaksulaskut...

lue lisää

Vuosikokous 2020

Kuulumisia vuosikokouksesta ja syksyn päivämäärät Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen kevätseminaari ja nuorten tutkijoiden tapahtuma 13.3.2020 jouduttiin siirtämään syksyyn koronaviruksen varotoimenpiteenä. Pahoittelemme tilanteesta aiheutunutta haittaa ja kiitämme...

lue lisää
Tulossa: Kevätseminaari 2020

Tulossa: Kevätseminaari 2020

Nuoret tutkijat esittävät: Ajankohtaista suomalaisessa ravitsemustutkimuksessa Tule kuuntelemaan nuorten tutkijoiden esityksiä SRY:n kevätseminaariin 13. maaliskuuta 2020 Tieteiden talolle Helsinkiin! Tänä keväänä nuorten...

lue lisää

NNC 2020 – volunteer assistants needed

CONFERENCE VOLUNTEER ASSISTANTS NEEDED Only the members of the Finnish Society for Nutrition Research are eligible to apply for the positions. New member applications may be made by 31st January through the form at: https://suomenravitsemustieteenyhdistys.fi/liity/...

lue lisää

SRY osana FENSiä

SRY toimii osana eurooppalaista kattojärjestöä FENSiä Suomen ravitsemustieteen yhdistys toimii osana eurooppalaista kattojärjestöä FENSiä, Federation of European Nutrition Societies. FENSiin kuuluu 26 eurooppalaista ravitsemustieteen yhdistystä, yksi yhdistys aina...

lue lisää

Seminaaritarinoita – Syysseminaari 2019

Seminaaritarinoita-juttusarjassa SRY:n järjestämien seminaarien osallistujat kertovat, mitä seminaarista jäi mieleen. Syksyn 2019 seminaarissa perjantaina 15.11. keskityttiin lähinnä rasvaisiin juttuihin teemalla ”Uusin tutkimusnäyttö ravinnon rasvojen...

lue lisää