Environmental Sustainability of Food Systems and Diets Online Symposium
Environmental Sustainability of Food Systems and Diets Online Symposium The program of the symposium can be downloaded here Registration link - please register by 18th March The Symposium is organized by The Finnish Institute for Health and Welfare, THL www.thl.fi University of Helsinki www.helsinki.fi University of Eastern Finland https://www.uef.fi STN/JUST FOOD project www.justfood.fi STN/Leg4Life project www.leg4life.fi University of […]
Kevätseminaari 2021: Kestävyyden monet kasvot
Kevätseminaari (webinaari) 2021: Kestävyyden monet kasvot Yksilöt ja yhteiskunta ovat kestävyyshaasteen edessä: Kuinka saada sosiaalinen, taloudellinen, ekologinen ja ravitsemuksellinen kestävyys tasapainoon? Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen (SRY) ja Elintarviketieteiden Seuran (ETS) webinaari perjantaina 26.3.2021 klo 9–14. OHJELMA 9.00 Tilaisuuden avaus toiminnanjohtaja-päätoimittaja Laura Hyvärinen, ETS Aamupäivän aikana kestävyyttä tarkastellaan erityisesti sosiaalisista ja taloudellisista näkökulmista. Millaiset raamit ne luovat yksilöiden ja yhteiskuntien […]
Seminaari: Terveen painon pilarit – elintavat lasten ylipainon taustalla
Folkhälsanin tutkimuskeskus Topeliuksenkatu 20, HelsinkiSuomen lihavuustutkijoiden kevätseminaari ja Fin-HIT-tutkimuksen 10-vuotisjuhlaseminaari: Terveen painon pilarit - elintavat lasten ylipainon taustalla Torstaina 15.4.2021 klo 9-16 Verkkoseminaari / Folkhälsanin päärakennus, Topeliuksenkatu 20, Helsinki
22nd International Congress of Nutrition (IUNS-ICN)
Tokio, Japani TokioThe 22nd International Congress of Nutrition (IUNS-ICN) Konferenssin alkuperäinen ajankohta oli 14.-19.9.2021, mutta koronavirustilanteen takia tapahtuma on siirretty joulukuuhun 2022. Lisätiedot konferenssin nettisivuilta: https://icn2021.org/