Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Today

Environmental Sustainability of Food Systems and Diets Online Symposium

Environmental Sustainability of Food Systems and Diets Online Symposium   The program of the symposium can be downloaded here Registration link - please register by 18th March   The Symposium is organized by The Finnish Institute for Health and Welfare, THL www.thl.fi University of Helsinki www.helsinki.fi University of Eastern Finland https://www.uef.fi STN/JUST FOOD project www.justfood.fi STN/Leg4Life project www.leg4life.fi University of […]

Kevätseminaari 2021: Kestävyyden monet kasvot

Kevätseminaari (webinaari) 2021: Kestävyyden monet kasvot Yksilöt ja yhteiskunta ovat kestävyyshaasteen edessä: Kuinka saada sosiaalinen, taloudellinen, ekologinen ja ravitsemuksellinen kestävyys tasapainoon? Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen (SRY) ja Elintarviketieteiden Seuran (ETS) webinaari perjantaina 26.3.2021 klo 9–14. OHJELMA 9.00 Tilaisuuden avaus toiminnanjohtaja-päätoimittaja Laura Hyvärinen, ETS Aamupäivän aikana kestävyyttä tarkastellaan erityisesti sosiaalisista ja taloudellisista näkökulmista. Millaiset raamit ne luovat yksilöiden ja yhteiskuntien […]

Seminaari: Terveen painon pilarit – elintavat lasten ylipainon taustalla

Folkhälsanin tutkimuskeskus Topeliuksenkatu 20, Helsinki

Suomen lihavuustutkijoiden kevätseminaari ja Fin-HIT-tutkimuksen 10-vuotisjuhlaseminaari: Terveen painon pilarit - elintavat lasten ylipainon taustalla Torstaina 15.4.2021 klo 9-16 Verkkoseminaari / Folkhälsanin päärakennus, Topeliuksenkatu 20, Helsinki    

22nd International Congress of Nutrition (IUNS-ICN)

Tokio, Japani Tokio

The 22nd International Congress of Nutrition (IUNS-ICN) Konferenssin alkuperäinen ajankohta oli 14.-19.9.2021, mutta koronavirustilanteen takia tapahtuma on siirretty joulukuuhun 2022. Lisätiedot konferenssin nettisivuilta: https://icn2021.org/