Ajankohtaista

& arkisto
Gradumörkö vai opettavainen prosessi?

Gradumörkö vai opettavainen prosessi?

Gradumörkö vai opettavainen prosessi? Pro gradu –työ eli tuttavallisemmin gradu on opinnäytetyö, joka tehdään yliopistossa osana ylempää korkeakoulututkintoa. Helsingin yliopiston ohjeistus kertoo, että gradussa opiskelija osoittaa perehtyneisyytensä alaan ja gradun...

lue lisää
FENS-työryhmätyöskentelyä Euroopan laajuisesti

FENS-työryhmätyöskentelyä Euroopan laajuisesti

FENS-työryhmätyöskentelyä Euroopan laajuisesti Noin vuosi sitten SRY:n kattojärjestö Federation of European Nutrition Societies perusti kolme työryhmää pohtimaan ja julkaisemaan lausuntoja tai ohjeistusta ravitsemustutkimuksen piirissä haasteellisista aiheista, joihin...

lue lisää
Matkakertomuksia NNC:stä – Henna Jalkanen

Matkakertomuksia NNC:stä – Henna Jalkanen

Suomen ravitsemustieteen yhdistys jakaa jäsenilleen matka-apurahoja, joiden tarkoituksena on tukea ja edistää ravitsemustieteellistä tutkimusta ja julkaisemista. Vuonna 2020 kaikki matka-apurahat kohdistettiin NNC2020 konferenssin osallistumismaksuihin ja koska...

lue lisää
Matkakertomuksia NNC:stä – Kirsikka Aittola

Matkakertomuksia NNC:stä – Kirsikka Aittola

Suomen ravitsemustieteen yhdistys jakaa jäsenilleen matka-apurahoja, joiden tarkoituksena on tukea ja edistää ravitsemustieteellistä tutkimusta ja julkaisemista. Vuonna 2020 kaikki matka-apurahat kohdistettiin NNC2020 konferenssin osallistumismaksuihin ja koska...

lue lisää
Matkakertomuksia NNC:stä – Leena Hakola

Matkakertomuksia NNC:stä – Leena Hakola

Suomen ravitsemustieteen yhdistys jakaa jäsenilleen matka-apurahoja, joiden tarkoituksena on tukea ja edistää ravitsemustieteellistä tutkimusta ja julkaisemista. Vuonna 2020 kaikki matka-apurahat kohdistettiin NNC2020 konferenssin osallistumismaksuihin ja koska...

lue lisää
Esittelyssä uusi kunniajäsen

Esittelyssä uusi kunniajäsen

Esittelyssä uusi kunniajäsen Suomen ravitsemustieteen yhdistykseen on kutsuttu uusi, erittäin ansioitunut kunniajäsen: ETT, dosentti Ritva Prättälä. Hän liittyy 16 aiemman kunniajäsenen joukkoon. Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen hallitus kutsui vuosikokouksessa...

Ilmoittautuminen gradu- ja väitöskirjakilpailuun

Ilmoittautuminen gradu- ja väitöskirjakilpailuun

SRY:n gradu- ja väitöskirjakilpailuun ilmoittautuminen on alkanut Pro gradu -kilpailu 2022 Suomen ravitsemustieteen yhdistys palkitsee stipendillä (300 €) yhden vuonna 2021 valmistuneen pro gradu -tutkielman. Kaikki yhdistyksen jäsenet voivat osallistua kilpailuun...

Nuoren tutkijan makoisa perjantai

Nuoren tutkijan makoisa perjantai

Korona-ajan ensimmäinen lähitapaamisena järjestetty syysseminaari maistui nuorelle tutkijalle kuin uunituore korvapuusti. Seminaari järjestettiin yhdessä Sosiaalilääketieteen yhdistyksen kanssa. Aiheet olivat kiinnostavia ja kollegoiden tapaaminen kasvotusten erittäin...

Seminaaritarinoita – Syysseminaari 2021

Seminaaritarinoita – Syysseminaari 2021

Seminaaritarinoita - Syysseminaari 2021 SRY:n ja SLY:n yhteiseen Eriarvoisuus lautasella -syysseminaariin osallistui paikan päällä 39 kuulijaa, kun taas etänä tilaisuutta seurasi noin kaksinkertainen määrä yhdistysten jäseniä sekä opiskelijoita. Tapahtumatallenne oli...

Gradumörkö vai opettavainen prosessi?

Gradumörkö vai opettavainen prosessi?

Gradumörkö vai opettavainen prosessi? Pro gradu –työ eli tuttavallisemmin gradu on opinnäytetyö, joka tehdään yliopistossa osana ylempää korkeakoulututkintoa. Helsingin yliopiston ohjeistus kertoo, että gradussa opiskelija osoittaa perehtyneisyytensä alaan ja gradun...

Esittelyssä uusi kunniajäsen

Esittelyssä uusi kunniajäsen

Esittelyssä uusi kunniajäsen Suomen ravitsemustieteen yhdistykseen on kutsuttu uusi, erittäin ansioitunut kunniajäsen: ETT, dosentti Ritva Prättälä. Hän liittyy 16 aiemman kunniajäsenen joukkoon. Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen hallitus kutsui vuosikokouksessa...

Ilmoittautuminen gradu- ja väitöskirjakilpailuun

Ilmoittautuminen gradu- ja väitöskirjakilpailuun

SRY:n gradu- ja väitöskirjakilpailuun ilmoittautuminen on alkanut Pro gradu -kilpailu 2022 Suomen ravitsemustieteen yhdistys palkitsee stipendillä (300 €) yhden vuonna 2021 valmistuneen pro gradu -tutkielman. Kaikki yhdistyksen jäsenet voivat osallistua kilpailuun...

Nuoren tutkijan makoisa perjantai

Nuoren tutkijan makoisa perjantai

Korona-ajan ensimmäinen lähitapaamisena järjestetty syysseminaari maistui nuorelle tutkijalle kuin uunituore korvapuusti. Seminaari järjestettiin yhdessä Sosiaalilääketieteen yhdistyksen kanssa. Aiheet olivat kiinnostavia ja kollegoiden tapaaminen kasvotusten erittäin...

Seminaaritarinoita – Syysseminaari 2021

Seminaaritarinoita – Syysseminaari 2021

Seminaaritarinoita - Syysseminaari 2021 SRY:n ja SLY:n yhteiseen Eriarvoisuus lautasella -syysseminaariin osallistui paikan päällä 39 kuulijaa, kun taas etänä tilaisuutta seurasi noin kaksinkertainen määrä yhdistysten jäseniä sekä opiskelijoita. Tapahtumatallenne oli...

Gradumörkö vai opettavainen prosessi?

Gradumörkö vai opettavainen prosessi?

Gradumörkö vai opettavainen prosessi? Pro gradu –työ eli tuttavallisemmin gradu on opinnäytetyö, joka tehdään yliopistossa osana ylempää korkeakoulututkintoa. Helsingin yliopiston ohjeistus kertoo, että gradussa opiskelija osoittaa perehtyneisyytensä alaan ja gradun...