Ajankohtaista
& arkistoJäsenmaksut 2020
Jäsenmaksulaskutus käynnistyy Olemme käynnistämässä jäsenmaksulaskutusta vuodelle 2020 ja lähetämme pian henkilöjäsenten jäsenmaksulaskut sähköpostilla. SRY siirtyi viime vuonna käyttämään uutta jäsenrekisteripalvelua, Membookia, jonka kautta myös jäsenmaksulaskut...
Vuosikokous 2020
Kuulumisia vuosikokouksesta ja syksyn päivämäärät Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen kevätseminaari ja nuorten tutkijoiden tapahtuma 13.3.2020 jouduttiin siirtämään syksyyn koronaviruksen varotoimenpiteenä. Pahoittelemme tilanteesta aiheutunutta haittaa ja kiitämme...
Kevätseminaari ja nuorten tutkijoiden tapahtuma on siirretty syksyyn
SRY:n kevätseminaari ja nuorten tutkijoiden tapahtuma 13.3.2020 on siirretty syksyyn varotoimenpiteenä koronavirustilanteeseen liittyen. Vuosikokous pidetään etänä ja kokoukseen ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki.
Kevätseminaari ja nuorten tutkijoiden tapaaminen 13.3.2020 – ohjelma ja ilmoittautumisohjeet
Kevätseminaari SRY:n kevätseminaari "Nuoret tutkijat esittävät: Ajankohtaista suomalaisessa ravitsemustutkimuksessa" järjestetään 13.3.2020 klo 10.00-15.00 Tieteiden talolla Helsingissä (Kirkkokatu 6). Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet on nyt julkaistu...
Tulossa: Kevätseminaari 2020
Nuoret tutkijat esittävät: Ajankohtaista suomalaisessa ravitsemustutkimuksessa Tule kuuntelemaan nuorten tutkijoiden esityksiä SRY:n kevätseminaariin 13. maaliskuuta 2020 Tieteiden talolle Helsinkiin! Tänä keväänä nuorten...
NNC 2020 – volunteer assistants needed
CONFERENCE VOLUNTEER ASSISTANTS NEEDED Only the members of the Finnish Society for Nutrition Research are eligible to apply for the positions. New member applications may be made by 31st January through the form at: https://suomenravitsemustieteenyhdistys.fi/liity/...
SRY osana FENSiä
SRY toimii osana eurooppalaista kattojärjestöä FENSiä Suomen ravitsemustieteen yhdistys toimii osana eurooppalaista kattojärjestöä FENSiä, Federation of European Nutrition Societies. FENSiin kuuluu 26 eurooppalaista ravitsemustieteen yhdistystä, yksi yhdistys aina...
NNC 2020 – rekisteröityminen ja abstraktien jättö avoinna
Pohjoismainen ravitsemuskonferenssi Helsingissä 8.–11.6.2020 Suomen ravitsemustieteen yhdistys toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleeksi seuraavaan Pohjoismaiseen ravitsemuskonferenssiin, Nordic Nutrition Conference, joka järjestetään Helsingissä 8.–11.6.2020....
Seminaaritarinoita – Syysseminaari 2019
Seminaaritarinoita-juttusarjassa SRY:n järjestämien seminaarien osallistujat kertovat, mitä seminaarista jäi mieleen. Syksyn 2019 seminaarissa perjantaina 15.11. keskityttiin lähinnä rasvaisiin juttuihin teemalla ”Uusin tutkimusnäyttö ravinnon rasvojen...
Matkakertomuksia FENS:stä – osa 3/3
Suomen ravitsemustieteen yhdistys jakaa jäsenilleen matka-apurahoja, joiden tarkoituksena on tukea ja edistää ravitsemustieteellistä tutkimusta ja julkaisemista. Vuonna 2019 matka-apurahat kohdennettiin yhdistyksen Eurooppalaisen kattojärjestön (Federation of European...
Tutkimustuloksia: Keinoja tyypin 2 diabeteksen ehkäisyyn
Tutkimustuloksia: Keinoja tyypin 2 diabeteksen ehkäisyyn Tyypin 2 diabeteksen ehkäisyssä ruokavalion proteiinin ja hiilihydraattien suhteellista osuutta tärkeämpää lienee muu terveellisyys ja painonhallinta, osoittaa uusi kansainvälinen tutkimus....
Seminaaritarinoita – Syysseminaari 2020
Seminaaritarinoita - Syysseminaari 2020 Seminaaritarinoita -juttusarjassa SRY:n järjestämien seminaarien osallistujat kertovat, mitä seminaarista jäi mieleen. Vuosi 2020 on ollut erikoinen koko maailmalle. Syytä ei tarvitsisi sanoa ääneen – kaikki tietävät viruksen,...
NNC2020 järjestetään virtuaalikonferenssina
NNC2020 järjestetään virtuaalikonferenssina Suomen ravitsemustieteen yhdistys järjestää yhdessä kansainvälisen tieteellisen toimikunnan ja kansallisen järjestelytoimikunnan kanssa seuraavan pohjoismaisen ravitsemuskonferenssiin, Nordic Nutrition Conference....
Suojattu: Syysseminaarin 2020 esitysdiat
Salasanasuojattu
Katsoaksesi tätä suojattua sisältöä, kirjoita salasana alle:
SRY 35 vuotta – juhlapuhe
SRY 35 vuotta - juhlapuhe Suomen ravitsemustieteen yhdistys on tieteellinen seura, joka on Tieteellisten seurain valtuuskunnan jäsenseura. Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen yhteydessä toimii myös Suomen kansallinen ravitsemustieteen komitea, joka edustaa suomea...
Ravitsemusviikko 2020 ennakkotiedote
ENNAKKOTIEDOTE 20.10.2020 Marraskuussa vietettävä Ravitsemusviikko tekee ravitsemustiedettä tutummaksi Ravitsemustiede saa oman vuotuisen teemaviikkonsa. Ensimmäistä ravitsemusviikkoa vietetään marraskuun toisella viikolla 9.-13.11.2020. Ravitsemusviikko tekee...
Tutkimusryhmäesittelyt
Tutkimusryhmäesittelyt SRY:n verkkosivuille Suomalaisista ravitsemustiedettä tekevistä tutkimusryhmistä ei ole olemassa kattavaa listausta, vaan tieto löytyy hajanaisesti eri yliopistojen ja tutkimuslaitosten verkkosivuilta. Tämä on johtanut tilanteeseen, jossa...
Ravitsemusviikko 2020
Ravitsemusviikko 2020 Ensimmäistä ravitsemusviikkoa vietetään marraskuun toisella viikolla 9.-13.11.2020. Ravitsemusviikko tekee ravitsemustiedettä tutummaksi: se avaa ajankohtaista tutkimusta, ravitsemustieteilijöiden tekemää työtä ja tuo esille luotettavan...
Uusi ravitsemustutkimus: kalaöljyllä ja probiooteilla voidaan vaikuttaa suolistomikrobiston koostumukseen
Uusi ravitsemustutkimus: kalaöljyllä ja probiooteilla voidaan vaikuttaa suolistomikrobiston koostumukseen Kalaöljyllä ja probiooteilla voidaan vaikuttaa raskaana olevan ylipainoisen naisen suolistomikrobiston koostumukseen, selviää Turun yliopiston...
Suojattu: Pöytäkirja vuosikokouksesta 2020
Salasanasuojattu
Katsoaksesi tätä suojattua sisältöä, kirjoita salasana alle:
Tutkimustuloksia: Keinoja tyypin 2 diabeteksen ehkäisyyn
Tutkimustuloksia: Keinoja tyypin 2 diabeteksen ehkäisyyn Tyypin 2 diabeteksen ehkäisyssä ruokavalion proteiinin ja hiilihydraattien suhteellista osuutta tärkeämpää lienee muu terveellisyys ja painonhallinta, osoittaa uusi kansainvälinen tutkimus....
Seminaaritarinoita – Syysseminaari 2020
Seminaaritarinoita - Syysseminaari 2020 Seminaaritarinoita -juttusarjassa SRY:n järjestämien seminaarien osallistujat kertovat, mitä seminaarista jäi mieleen. Vuosi 2020 on ollut erikoinen koko maailmalle. Syytä ei tarvitsisi sanoa ääneen – kaikki tietävät viruksen,...
NNC2020 järjestetään virtuaalikonferenssina
NNC2020 järjestetään virtuaalikonferenssina Suomen ravitsemustieteen yhdistys järjestää yhdessä kansainvälisen tieteellisen toimikunnan ja kansallisen järjestelytoimikunnan kanssa seuraavan pohjoismaisen ravitsemuskonferenssiin, Nordic Nutrition Conference....
Suojattu: Syysseminaarin 2020 esitysdiat
Salasanasuojattu
Katsoaksesi tätä suojattua sisältöä, kirjoita salasana alle:
SRY 35 vuotta – juhlapuhe
SRY 35 vuotta - juhlapuhe Suomen ravitsemustieteen yhdistys on tieteellinen seura, joka on Tieteellisten seurain valtuuskunnan jäsenseura. Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen yhteydessä toimii myös Suomen kansallinen ravitsemustieteen komitea, joka edustaa suomea...
Ravitsemusviikko 2020 ennakkotiedote
ENNAKKOTIEDOTE 20.10.2020 Marraskuussa vietettävä Ravitsemusviikko tekee ravitsemustiedettä tutummaksi Ravitsemustiede saa oman vuotuisen teemaviikkonsa. Ensimmäistä ravitsemusviikkoa vietetään marraskuun toisella viikolla 9.-13.11.2020. Ravitsemusviikko tekee...
Tutkimusryhmäesittelyt
Tutkimusryhmäesittelyt SRY:n verkkosivuille Suomalaisista ravitsemustiedettä tekevistä tutkimusryhmistä ei ole olemassa kattavaa listausta, vaan tieto löytyy hajanaisesti eri yliopistojen ja tutkimuslaitosten verkkosivuilta. Tämä on johtanut tilanteeseen, jossa...
Ravitsemusviikko 2020
Ravitsemusviikko 2020 Ensimmäistä ravitsemusviikkoa vietetään marraskuun toisella viikolla 9.-13.11.2020. Ravitsemusviikko tekee ravitsemustiedettä tutummaksi: se avaa ajankohtaista tutkimusta, ravitsemustieteilijöiden tekemää työtä ja tuo esille luotettavan...
Uusi ravitsemustutkimus: kalaöljyllä ja probiooteilla voidaan vaikuttaa suolistomikrobiston koostumukseen
Uusi ravitsemustutkimus: kalaöljyllä ja probiooteilla voidaan vaikuttaa suolistomikrobiston koostumukseen Kalaöljyllä ja probiooteilla voidaan vaikuttaa raskaana olevan ylipainoisen naisen suolistomikrobiston koostumukseen, selviää Turun yliopiston...
Suojattu: Pöytäkirja vuosikokouksesta 2020
Salasanasuojattu
Katsoaksesi tätä suojattua sisältöä, kirjoita salasana alle: