
Ruokainnovaatiot – uudet näkymät ja hyväksi havaitut perinteet
SRY:n Nuorten ravitsemustieteilijöiden syksyn tapahtuma 30.10.2025 SRY:n Nuorten ravitsemustieteilijöiden työryhmä järjestää ”Ruokainnovaatiot – uudet näkymät ja hyväksi havaitut perinteet” tapahtuman torstaina 30.10. klo 15:30-19:00 Espoossa, päivää ennen SRY:n 40-vuotisjuhlaseminaaria. Aloitamme tutustumalla VTT:n (Teknologian tutkimuskeskus) Food Design tutkimusryhmän johdolla siihen, miten ruokainnovaatioita (kasvipohjaiset ruokainnovaatiot, solumaatalous sekä bioprosessiteknologioiden hyödynnys tuotannossa) luodaan. Tämän jälkeen suuntaamme Masis Breweryyn, jossa tiedossa […]

SRY 40-vuotisjuhlaseminaari – 40th Anniversary Seminar
Helsinki Helsinki, SuomiRavitsemusfysiologian aallonharjalla – At the forefront of nutritional physiology Tervetuloa SRY:n 40-vuotisjuhlaseminaariin! Juhlaseminaaria vietetään pe 31.10.2025 klo 12-18 Ravintola Domuksessa Helsingissä. Linkki ilmoittautumiseen: https://link.webropolsurveys.com/S/43D86015E81CA0E2 Seminaari on maksuton vuoden 2025 jäsenmaksun maksaneille Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen jäsenille. Ei-jäsenille seminaarimaksu on on 50€, joka laskutetaan ja tulee olla maksettuna ennen seminaaria. Saapumatta jättämisestä tai peruutuksesta alle 7 päivää […]