Improving Food Choices: Towards More Healthy Sustainable Diets
Helsinki Helsinki, SuomiYou are warmly welcome to the Symposium ’Improving Food Choices: Towards More Healthy Sustainable Diets’ on Tuesday 27 May 2025 in the University of Helsinki Main Building (Tekla Hultin Lecture Hall, Fabianinkatu 33, Helsinki) and online. Registration is now open! Link for registration: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/134835/lomake.html Join us for an inspiring day of exploring sustainable diets, new innovations, and […]
Eating Competence Research Seminar
Itä-Suomen yliopisto Medistudia MS300, Kuopion kampusEating Competence Research Seminar Are you interested in eating competence and its relationship with health and wellbeing? We are pleased to invite you to a seminar on Eating competence, organized in collaboration with the University of Eastern Finland and University of Turku. The seminar will take place on 4th June in Kuopio and remotely via […]
Sidosryhmäseminaari: ravitsemussuositusten laatiminen ja toimeenpano Pohjoismaissa
Ruokavirasto Mustialankatu 3, HelsinkiSidosryhmäseminaari: ravitsemussuositusten laatiminen ja toimeenpano Pohjoismaissa Valtion ravitsemusneuvottelukunta järjestää yhteistyössä maa- ja metsätalousministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön kanssa sidosryhmäseminaarin 10.6.2025 klo 12-16:00 ravitsemussuositusten laatimisesta ja niiden toimeenpanosta eri Pohjoismaissa sekä sidosryhmien roolista ravitsemussuositusten jalkauttamisessa. Seminaarin alkuosa toteutetaan englanniksi ja loppupäivä on suomenkielinen, jolloin sidosryhmät pääsevät ääneen. Seminaari järjestetään Ruokavirastolla ja siihen voi osallistua myös etäyhteyksin. Seminaari on osa […]