Latest Past Tapahtumat
Väitös: Individual perspective on the world of food – Studies on temperament, food environment, and diet among children
Helsingin yliopisto Unioninkatu 34, HelsinkiETM Riikka Pajulahti väittelee 12.6.2023 kello 12.15 Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa aiheesta "Individual perspective on the world of food - Studies on temperament, food environment, and diet among children" (Yksilöllisyys ruoan maailmassa - tutkimuksia lasten temperamentin, ruokaympäristön ja ruokavalion yhteyksistä). Väitöstilaisuus järjestetään osoitteessa Yliopiston päärakennus, luentosali U3032, Unioninkatu 34. Vastaväittäjänä on Assistant Professor Sandrine Gerards, […]
Leg4Life-hankkeen politiikkasuosituksen julkaisutilaisuus
Metsätalo Unioninkatu 40, HelsinkiLeg4Life-hankkeen politiikkasuosituksen julkaisutilaisuus Kotimaiset palkokasvit edistävät kestävää ruokajärjestelmää. Aika: keskiviikko 17.5.2023 klo 09.30–12.00, aamukahvi 09.00 alkaen Paikka: Helsingin yliopisto, Metsätalo, Sali 1, Unioninkatu 40, Helsinki (karttalinkki) Tilaisuuden verkkolähetystä voi seurata myös etäyhteydellä. Ilmastokriisi, luonnon monimuotoisuuden väheneminen ja elintasosairauksien yleistyminen haastavat nykyiset tapamme tuottaa ja kuluttaa ruokaa. Härkäpapu, herne ja apila ovat kotimaisia palkokasveja, joilla voidaan edistää ihmisen […]
Väitös: Eläinproteiinipainotteiseen, runsaasti lihaa sisältävään ruokavalioon liittyy terveysriskejä
Itä-Suomen yliopisto Medistudia MS300, Kuopion kampusTerveystieteiden maisteri Heli Virtasen väitöskirja Dietary protein and protein sources and the risk of chronic diseases. Associations with type 2 diabetes, coronary heart disease, heart failure and mortality among men from Eastern Finland (Ruokavalion proteiini ja proteiininlähteet ja kroonisten sairauksien riski. Yhteydet tyypin 2 diabetekseen, sepelvaltimotautiin, sydämen vajaatoimintaan ja kuolleisuuteen itäsuomalaisilla miehillä) tarkastetaan terveystieteiden tiedekunnassa perjantaina 21.4.2023 klo 12.00. […]