Ajankohtaista

& arkisto
Esittelyssä uudet kunniajäsenet

Esittelyssä uudet kunniajäsenet

Esittelyssä uudet kunniajäsenet Suomen ravitsemustieteen yhdistykseen on kutsuttu kolme erittäin ansioitunutta uutta kunniajäsentä: professori (emerita) Marja Mutanen, yliopistonlehtori (emerita) Outi Nuutinen ja professori (emeritus) Ossi Rahkonen. He liittyvät 13...

lue lisää

Seminaaritarinoita – Syysseminaari 2020

Seminaaritarinoita - Syysseminaari 2020 Seminaaritarinoita -juttusarjassa SRY:n järjestämien seminaarien osallistujat kertovat, mitä seminaarista jäi mieleen. Vuosi 2020 on ollut erikoinen koko maailmalle. Syytä ei tarvitsisi sanoa ääneen – kaikki tietävät viruksen,...

lue lisää
NNC2020 järjestetään virtuaalikonferenssina

NNC2020 järjestetään virtuaalikonferenssina

NNC2020 järjestetään virtuaalikonferenssina Suomen ravitsemustieteen yhdistys järjestää yhdessä kansainvälisen tieteellisen toimikunnan ja kansallisen järjestelytoimikunnan kanssa seuraavan pohjoismaisen ravitsemuskonferenssiin, Nordic Nutrition Conference....

lue lisää
SRY 35 vuotta – juhlapuhe

SRY 35 vuotta – juhlapuhe

SRY 35 vuotta - juhlapuhe Suomen ravitsemustieteen yhdistys on tieteellinen seura, joka on Tieteellisten seurain valtuuskunnan jäsenseura. Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen yhteydessä toimii myös Suomen kansallinen ravitsemustieteen komitea, joka edustaa suomea...

lue lisää
Ravitsemusviikko 2020 ennakkotiedote

Ravitsemusviikko 2020 ennakkotiedote

ENNAKKOTIEDOTE 20.10.2020 Marraskuussa vietettävä Ravitsemusviikko tekee ravitsemustiedettä tutummaksi Ravitsemustiede saa oman vuotuisen teemaviikkonsa. Ensimmäistä ravitsemusviikkoa vietetään marraskuun toisella viikolla 9.-13.11.2020. Ravitsemusviikko tekee...

lue lisää

Tutkimusryhmäesittelyt

Tutkimusryhmäesittelyt SRY:n verkkosivuille   Suomalaisista ravitsemustiedettä tekevistä tutkimusryhmistä ei ole olemassa kattavaa listausta, vaan tieto löytyy hajanaisesti eri yliopistojen ja tutkimuslaitosten verkkosivuilta. Tämä on johtanut tilanteeseen, jossa...

lue lisää

Ravitsemusviikko 2020

Ravitsemusviikko 2020 Ensimmäistä ravitsemusviikkoa vietetään marraskuun toisella viikolla 9.-13.11.2020. Ravitsemusviikko tekee ravitsemustiedettä tutummaksi: se avaa ajankohtaista tutkimusta, ravitsemustieteilijöiden tekemää työtä ja tuo esille luotettavan...

lue lisää

Hallituksen uudet toimihenkilöt

Hallituksen uudet toimihenkilöt esittäytyvät   SRY on vuosina 2019-2020 saanut kolme uutta hallituksen ulkopuolista toimihenkilöä, joista kaksi ovat opiskelijaedustajia ja yksi taloustiimin jäsen. Alapuolella jokaisen toimihenkilön esittely.   Satu Kinnunen,...

lue lisää

Kansainvälisiä konferensseja 2021

Kansainvälisiä ravitsemustieteen tai lähialojen konferensseja vuonna 2021    *****  International Conference on Diet and Activity Methods (eICDAM)  8.-12.2.2021 ~ virtuaalikonferenssi  https://www.icdamportal.org    *****  AHA - Epidemiology and Prevention -...

Ravitsemusviikko – Asiantuntija esittäytyy: Carola Ray

SRY:n asiantuntijaesittely   Carola Ray, FD, Mag livsmedelsvetenskaper, äldre forskare, Folkhälsans forskningscentrum BILD Intresset för att studera näringslära började i gymnasiet då jag hörde om studier vid Agro-Forstvetenskapliga fakulteten. Tre år efter...

Esittelyssä Leg4Life-tutkimushanke

Rokkaavatko palkokasvit jo lautasellasi?   Voidaanko palkokasveilla parantaa ruokaturvallisuutta ja auttaa luomaan kestävämpää ruokajärjestelmää? Mitä hyötyjä ja haittoja punaisen lihan ja lihavalmisteiden osittainen korvaaminen palkokasveilla voi tuoda muuhun...

Ravitsemusviikko 2020 – Asiantuntijaesittelyt

Asiantuntijaesittelyt -juttusarja     Ensimmäinen ravitsemusviikko järjestetään 9.-13.11.2020. SRY haluaa tuoda esille ravitsemuksen asiantuntijoita ja heidän tekemäänsä työtä Asiantuntijaesittelyt -juttusarjan myötä. Ravitsemusviikon aikana opimme lisää...

Esittelyssä uudet kunniajäsenet

Esittelyssä uudet kunniajäsenet

Esittelyssä uudet kunniajäsenet Suomen ravitsemustieteen yhdistykseen on kutsuttu kolme erittäin ansioitunutta uutta kunniajäsentä: professori (emerita) Marja Mutanen, yliopistonlehtori (emerita) Outi Nuutinen ja professori (emeritus) Ossi Rahkonen. He liittyvät 13...

Kansainvälisiä konferensseja 2021

Kansainvälisiä ravitsemustieteen tai lähialojen konferensseja vuonna 2021    *****  International Conference on Diet and Activity Methods (eICDAM)  8.-12.2.2021 ~ virtuaalikonferenssi  https://www.icdamportal.org    *****  AHA - Epidemiology and Prevention -...

Ravitsemusviikko – Asiantuntija esittäytyy: Carola Ray

SRY:n asiantuntijaesittely   Carola Ray, FD, Mag livsmedelsvetenskaper, äldre forskare, Folkhälsans forskningscentrum BILD Intresset för att studera näringslära började i gymnasiet då jag hörde om studier vid Agro-Forstvetenskapliga fakulteten. Tre år efter...

Esittelyssä Leg4Life-tutkimushanke

Rokkaavatko palkokasvit jo lautasellasi?   Voidaanko palkokasveilla parantaa ruokaturvallisuutta ja auttaa luomaan kestävämpää ruokajärjestelmää? Mitä hyötyjä ja haittoja punaisen lihan ja lihavalmisteiden osittainen korvaaminen palkokasveilla voi tuoda muuhun...

Ravitsemusviikko 2020 – Asiantuntijaesittelyt

Asiantuntijaesittelyt -juttusarja     Ensimmäinen ravitsemusviikko järjestetään 9.-13.11.2020. SRY haluaa tuoda esille ravitsemuksen asiantuntijoita ja heidän tekemäänsä työtä Asiantuntijaesittelyt -juttusarjan myötä. Ravitsemusviikon aikana opimme lisää...

Esittelyssä uudet kunniajäsenet

Esittelyssä uudet kunniajäsenet

Esittelyssä uudet kunniajäsenet Suomen ravitsemustieteen yhdistykseen on kutsuttu kolme erittäin ansioitunutta uutta kunniajäsentä: professori (emerita) Marja Mutanen, yliopistonlehtori (emerita) Outi Nuutinen ja professori (emeritus) Ossi Rahkonen. He liittyvät 13...