
Ajankohtaista
& arkistoTulevia tapahtumia 2021: kevätseminaari, vuosikokous ja matka-apurahojen haku
Kevätseminaari, vuosikokous ja matka-apurahojen haku Näin loppuvuodesta on hyvä suunnata katse jo hieman tulevaan vuoteen, joten seuraavassa infoa SRY:n alkuvuoden 2021 tapahtumista. --Kevätseminaari-- SRY:n kevätseminaari järjestetään tulevana keväänä...
NNC2020 – lehdistötiedote
Pohjoismainen ravitsemuskonferenssi tarjoaa tuoreimmat tiedot ravitsemustutkimuksen huipulta Laaja-alainen ravitsemuskonferenssi kokoaa yhteen pohjoismaisen ravitsemustietämyksen. Konferenssissa selviää, miten ihmisen ravitsemus toimii parhaimmillaan. Esiin nostetaan...
Metabolic profiling uncovers links between lifestyle and metabolic health
Metabolic profiling uncovers links between lifestyle and metabolic health On October 2nd, 2020, Stefania Noerman defended her doctoral thesis entitled “Finding molecular links between lifestyle factors and indicators of metabolic health - a nontargeted metabolic...
Kansainvälisiä konferensseja 2021
Kansainvälisiä ravitsemustieteen tai lähialojen konferensseja vuonna 2021 ***** International Conference on Diet and Activity Methods (eICDAM) 8.-12.2.2021 ~ virtuaalikonferenssi https://www.icdamportal.org ***** AHA - Epidemiology and Prevention -...
Ravitsemusviikko – Asiantuntija esittäytyy: Ella Koivuniemi
SRY:n asiantuntijaesittely: Ella Koivuniemi, FM, väitöskirjatutkija, Biolääketieteen laitos, Turun yliopisto Päädyin ravitsemustutkimuksen pariin lähes sattumalta. Opiskelin Turun yliopistossa Terveyden biotieteiden kandidaattiohjelmassa ja myöhemmin...
Ravitsemusviikko – Asiantuntija esittäytyy: Anu Ruusunen
SRY:n asiantuntijaesittely Anu Ruusunen, dosentti (ravitsemustiede, erityisalana psykiatriset sairaudet), FT, laillistettu ravitsemusterapeutti. Yliopistonlehtori (Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö, Itä-Suomen yliopisto),...
Ravitsemusviikko – Asiantuntija esittäytyy: Carola Ray
SRY:n asiantuntijaesittely Carola Ray, FD, Mag livsmedelsvetenskaper, äldre forskare, Folkhälsans forskningscentrum BILD Intresset för att studera näringslära började i gymnasiet då jag hörde om studier vid Agro-Forstvetenskapliga fakulteten. Tre år efter...
Esittelyssä Leg4Life-tutkimushanke
Rokkaavatko palkokasvit jo lautasellasi? Voidaanko palkokasveilla parantaa ruokaturvallisuutta ja auttaa luomaan kestävämpää ruokajärjestelmää? Mitä hyötyjä ja haittoja punaisen lihan ja lihavalmisteiden osittainen korvaaminen palkokasveilla voi tuoda muuhun...
Ravitsemusviikko – Asiantuntija esittäytyy: Jelena Meinilä
SRY:n asiantuntijaesittely Jelena Meinilä, ETM, FT, Elintarvike- ja ravitsemustieteiden osasto, Helsingin yliopisto ja terveystieteiden yksikkö, Tampereen yliopisto Lähdin lukion jälkeen opiskelemaan kemian tekniikkaa silloiseen Teknilliseen korkeakouluun,...
Ravitsemusviikko – Asiantuntija esittäytyy: Sari Niinistö
SRY:n asiantuntijaesittely Sari Niinistö, ETM, FT, Erikoistutkija, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Kansanterveyden edistämisen yksikkö, Ravitsemus- ja terveyspolitiikkatiimi Mistä kiinnostus ravitsemusta kohtaan lähti? Alun perin kiinnostus ruokaan ja...