Loading Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on jo ollut.
ruokaa leikkuulaudalla

The 22nd International Congress of Nutrition (IUNS-ICN)

Suomen ravitsemustieteen yhdistys pitää oman esityksensä IUNS:ssa. SRY:n järjestämä esityskokonaisuus
’Solutions to improved eating and health from bench to bedside to population: an example from Finland’
pidetään ke 7.12.2022.

Session ohjelma:

Tilaisuuden avaus
Kirsi Laitinen, Biolääketieteen laitos, Turun Yliopisto

Esitykset

Dietary intervention studies and new aspects of gene – diet interactions
Maria Lankinen, Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö, Itä-Suomen Yliopisto

Nordic foods – what can we learn about them applying metabolomics approach?
Kati Hanhineva, Elintarvikekemian ja -kehityksen yksikkö, Turun Yliopisto

Successful vitamin D policy in Finland – a model for other countries?
Suvi Itkonen, Helsingin Yliopisto

Tilaisuuden yhteenveto ja päätös
Marjukka Kolehmainen, Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö, Itä-Suomen Yliopisto

 

Tilaisuuden on tarkoitus olla klo 8.30-10.00 paikallista aikaa, mutta tapahtuman aikataulut tarkentuvat myöhemmin.

Konferenssin alkuperäinen ajankohta oli 14.-19.9.2021, mutta koronavirustilanteen takia tapahtuma on siirretty joulukuuhun 2022. Lisätiedot konferenssin nettisivuilta: https://icn2021.org/

Lisätietoja

Alkaa:
6.12.2022
Loppuu:
11.12.2022
Tapahtumaluokat:
IUNS, Konferenssi
Tapahtuma Tags:
Verkkosivu:
http://icn2021.org/

Tapahtumapaikka

Tokio, Japani + Google Map