- Tämä tapahtuma on jo ollut.
The 22nd International Congress of Nutrition (IUNS-ICN)
Suomen ravitsemustieteen yhdistys pitää oman esityksensä IUNS:ssa. SRY:n järjestämä esityskokonaisuus
’Solutions to improved eating and health from bench to bedside to population: an example from Finland’
pidetään ke 7.12.2022.
Session ohjelma:
Tilaisuuden avaus
Kirsi Laitinen, Biolääketieteen laitos, Turun Yliopisto
Esitykset
Dietary intervention studies and new aspects of gene – diet interactions
Maria Lankinen, Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö, Itä-Suomen Yliopisto
Nordic foods – what can we learn about them applying metabolomics approach?
Kati Hanhineva, Elintarvikekemian ja -kehityksen yksikkö, Turun Yliopisto
Successful vitamin D policy in Finland – a model for other countries?
Suvi Itkonen, Helsingin Yliopisto
Tilaisuuden yhteenveto ja päätös
Marjukka Kolehmainen, Kansanterveystieteen ja kliinisen ravitsemustieteen yksikkö, Itä-Suomen Yliopisto
Tilaisuuden on tarkoitus olla klo 8.30-10.00 paikallista aikaa, mutta tapahtuman aikataulut tarkentuvat myöhemmin.