Loading Tapahtumat

SRY:n Nuorten ravitsemustieteilijöiden syksyn tapahtuma 30.10.2025

SRY:n Nuorten ravitsemustieteilijöiden työryhmä järjestää ”Ruokainnovaatiot – uudet näkymät ja hyväksi havaitut perinteet” tapahtuman torstaina 30.10. klo 15:30-19:00 Espoossa, päivää ennen SRY:n 40-vuotisjuhlaseminaaria. Aloitamme tutustumalla VTT:n (Teknologian tutkimuskeskus) Food Design tutkimusryhmän johdolla siihen, miten ruokainnovaatioita (kasvipohjaiset ruokainnovaatiot, solumaatalous sekä bioprosessiteknologioiden hyödynnys tuotannossa) luodaan. Tämän jälkeen suuntaamme Masis Breweryyn, jossa tiedossa on panimokierros ja halukkaille olutmaistelu. Lisäksi voit ilmoittautua alustavasti omakustanteiselle illalliselle tapahtuman jälkeen.

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti SRY:n nuorille ravitsemustieteilijöille eli kaikille uransa alkuvaiheessa oleville SRY:n jäsenille, mutta ilmoittautuminen avataan kaikille jäsenille viikon kuluttua ilmoittautumisen alkamisesta – ole siis nopea, että mahdut mukaan!

Ilmoittaudu tapahtumaan täyttämällä alla oleva lomake. Tapahtumaan mahtuu mukaan 20 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu työpajaan tästä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/136655/lomake.html

Lomakkeelle kerättyjä henkilötietoja käytetään vain tapahtuman järjestelyihin ja tiedottamiseen. Tapahtuman jälkeen tiedot hävitetään. Täyttämällä tiedot hyväksyt tietojen käytön yllä mainittuun tarkoitukseen.

Suomen ravitsemustieteen yhdistyksen nuorten ravitsemustieteilijöiden työryhmä kutsuu uransa alkuvaiheessa olevat ravitsemustieteilijät tutustumaan toisiinsa ja nuorten asiantuntijoiden työryhmään. Voit lukea lisää nuorten asiantuntijoiden työryhmästä täältä: https://suomenravitsemustieteenyhdistys.fi/toiminta/#nuoret-tutkijat

SRY Young Nutritionists Fall Event on October 30th, 2025

SRY’s Young Nutritionists Working Group is organizing a fall event “Food innovations – New prospects and time-tested traditions” on Thursday 30th of November in Espoo, Otaniemi, a day prior to the 40th anniversary seminar of the Finnish Society for Nutrition Research (SRY). Guided by VTT’s (Technical Research Centre of Finland) Food Design team, we will explore how food innovations such as plant-based ingredient and food design, cellular agriculture and precision fermentation, as well as bioprocessing technologies, are developed. After that, we will visit Masis Brewery for a brewery tour and beer tasting (for those interested). You may also register in advance for an optional self-paid dinner after the event.

The event is primarily intended for young nutritionists of SRY, meaning all SRY members in the early stages of their careers. But the event will be opened to all members one week after the registration begins – so make sure to register quickly!

Register for the event by filling out the form below. The event can accommodate the first 20 registered participants.

Register for the event here: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/136655/lomake.html

The personal information collected on the form will only be used for event organization and communication. After the event, the information will be destroyed. By filling out the information, you agree to the use of the data for the above-mentioned purpose.

The Young Nutritionists Working Group of the Finnish Society for Nutrition Research invites early-career nutritionists to get to know each other and the Young Nutritionists Working Group. You can read more about the working group here (in Finnish): https://suomenravitsemustieteenyhdistys.fi/toiminta/#nuoret-tutkijat

Lisätietoja

Päivämäärä:
30.10.
Aika:
15:30 - 19:00