Kokous

Kevätseminaari 2021: Kestävyyden monet kasvot

SRY:n kevätseminaari järjestetään tulevana keväänä yhteistyössä Elintarviketieteiden Seuran (ETS) kanssa. Keväteminaarin teema on ”Kestävyyden monet kasvot” ja se pidetään perjantaina 26.3.2021 klo 9-14 etäyhteyksin. Seminaarissa kestävyyttä tarkastellaan neljästä näkökulmasta: sosiaalinen, taloudellinen, ekologinen ja ravitsemuksellinen kestävyys. Seminaaripäivän tavoitteena on lisätä osallistujien ymmärrystä siitä, miten monipuolinen kestävyyshaaste on yhteiskunnan ja yksilön kannalta. Seminaarissa tuodaan esille ravitsemus- ja elintarviketieteiden kannalta keskeisimpiä kestävyysnäkökulmia ja niiden vaikutuksia ryhmä- ja yksilötasolla.  Päivä koostuu asiantuntijapuheenvuoroista ja interaktiivisista osioista, joihin koko jäsenistö pääsee osallistumaan. Tarkempi seminaariohjelma julkaistaan alkuvuonna 2021, joten pysyhän kuulolla ja merkitse seminaaripäivä kalenteriisi!

Päivämäärä:
26.3.