Loading Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on jo ollut.

Webinaari: Ruokavaliot ovat osa terveys- ja ympäristöhaasteiden ratkaisua – uudet ravitsemussuositukset kaikkien käyttöön

Uudistuneet pohjoismaiset ravitsemussuositukset julkaistiin kesäkuussa 2023, ja ne huomioivat terveysnäkökohtien lisäksi kestävyyden aiempaa laajemmin. Valtion ravitsemusneuvottelukunta (VRN) valmistelee uusia kansallisia ravitsemussuosituksia pohjautuen pohjoismaisiin suosituksiin.

Strategisen tutkimuksen neuvoston hankkeet Reilu ruokamurros (Just food) ja Palkokasveilla kohti kestävää ruokajärjestelmää ja terveyttä (Leg4Life) ovat vuodesta 2019 alkaen tutkineet ruokajärjestelmän mahdollisuuksia ja keinoja siirtymässä kohti terveellisempää ja kestävämpää ruokajärjestelmää.

Tässä tilaisuudessa hankkeet julkaisevat yhteisen ravitsemussuositusten uudistustyöhön liittyvän politiikkasuosituksen ”Ruokavaliot ovat osa terveys- ja ympäristöhaasteiden ratkaisua – uudet ravitsemussuositukset tukevat kestävyyssiirtymää”. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautuminen webinaariin on auki 8.9.2023 asti.

Ohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyvät tapahtuman sivulta.

Lisätietoja

Päivämäärä:
12.9.2023
Aika:
09:00 - 10:30
Tapahtumaluokat:
Muu järjestäjä, Webinaari
Tapahtuma Tags:
, , ,

Tapahtumapaikka