Ajankohtaista

& arkisto

Esittelyssä Leg4Life-tutkimushanke

Rokkaavatko palkokasvit jo lautasellasi?   Voidaanko palkokasveilla parantaa ruokaturvallisuutta ja auttaa luomaan kestävämpää ruokajärjestelmää? Mitä hyötyjä ja haittoja punaisen lihan ja lihavalmisteiden osittainen korvaaminen palkokasveilla voi tuoda muuhun...

lue lisää

Ravitsemusviikko 2020 – Asiantuntijaesittelyt

Asiantuntijaesittelyt -juttusarja     Ensimmäinen ravitsemusviikko järjestetään 9.-13.11.2020. SRY haluaa tuoda esille ravitsemuksen asiantuntijoita ja heidän tekemäänsä työtä Asiantuntijaesittelyt -juttusarjan myötä. Ravitsemusviikon aikana opimme lisää...

lue lisää
Esittelyssä uudet kunniajäsenet

Esittelyssä uudet kunniajäsenet

Esittelyssä uudet kunniajäsenet Suomen ravitsemustieteen yhdistykseen on kutsuttu kolme erittäin ansioitunutta uutta kunniajäsentä: professori (emerita) Marja Mutanen, yliopistonlehtori (emerita) Outi Nuutinen ja professori (emeritus) Ossi Rahkonen. He liittyvät 13...

lue lisää

Seminaaritarinoita – Syysseminaari 2020

Seminaaritarinoita - Syysseminaari 2020 Seminaaritarinoita -juttusarjassa SRY:n järjestämien seminaarien osallistujat kertovat, mitä seminaarista jäi mieleen. Vuosi 2020 on ollut erikoinen koko maailmalle. Syytä ei tarvitsisi sanoa ääneen – kaikki tietävät viruksen,...

lue lisää