Toiminta

Seminaarit

Loading Tapahtumat

Upcoming Tapahtumat › SRY Seminaari

List of Tapahtumat

16.11.2018

SYYSSEMINAARI 2018: Ravitsemuspolitiikka ja vaikuttaminen

Suomen ravitsemustieteen yhdistys järjesti 16.11.2018 syysseminaarin “Ravitsemuspolitiikka- ja vaikuttaminen” Tieteiden talolla Helsingissä. Seminaarin luentojen aiheet herättivät runsaasti mielenkiintoa osallistujien keskuudessa ja esitysten jälkeen keskustelu oli vilkasta. Luentojen lisäksi tänä vuonna syysseminaarissa oli uusina osioina iltapäivän pyöreät pöydät ja päivä huipentui cocktailtilaisuuteen. Pyöreiden pöytien tarkoituksena oli herättää keskustelua käsiteltävistä aiheista ja ideoida mahdollisia ratkaisuja teemoihin liittyviin ongelmiin. Kaikissa pöydissä käytiin monipuolisia keskusteluja ja esiin tuotiin paljon näkökulmia ja ideoita. Ajatusten vaihtamiselle oli vielä illan päätteeksi varattu aikaa cocktailtilaisuuden merkeissä. Vapaamuotoisen cocktailtilaisuuden…

SRYSRY Seminaari
Meeting
22.3.

KEVÄTSEMINAARI 2019: Tieteen työkalut – ravitsemustutkimuksen menetelmäfestarit

SRY:n kevätseminaari ja vuosikokous järjestettiin Helsingissä tieteiden talolla 22.3.2019 klo 9.00-17.00. Tarkempi ohjelma löytyy täältä. Seminaari somessa: #ravitsemustutkimus #srysemma Jäsenille jaetut seminaarin esitysdiat löytyvät täältä niiltä osin, kun esittäjät ovat sallineet julkaisun. Salasana on sama kuin aikaisemmillakin nettisivuilla ja sen saa tarvittaessa hallitukselta.  

SRYSRY Seminaari
Kongressi
15.11.

SYYSSEMINAARI 2019: Uusin tutkimusnäyttö ravinnon rasvojen terveysvaikutuksista

Uusin tutkimusnäyttö ravinnon rasvojen terveysvaikutuksista SRY:n syysseminaari pe 15.11.2019 Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki, Sali 104 Kysymyksiä ja kommentteja voi seminaarissa esittää viestiseinän kautta. Ilmoittautuminen seminaariin paikan päälle on päättynyt, mutta seminaaria on mahdollisuus seurata myös etänä livestreamin kautta. Linkit etäseurantaan lähetetään yhdistyksen jäsenille sähköpostitse. Etäseurantaan ei tarvitse ilmoittautua. ***** OHJELMA Avaa tulostettava ohjelma tästä. 8.30–9.00          Ilmoittautuminen 9.00–9.05         Seminaarin avaus Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi Laitinen 9.05–9.45          Kolesteroli – edelleen ajankohtainen sydän- ja verisuoniterveydelle? Prof. Petri Kovanen, Wihurin tutkimuslaitos, Biomedicum, Helsinki…

SRYSRY Seminaari
13.3.2020

KEVÄTSEMINAARI 2020

Tiedotamme seminaarin aiheesta myöhemmin. Seminaarin yhteydessä järjestetään myös yhdistyksen vuosikokous.

SRYSRY Seminaari
Meeting
+ Export Events

Nuorten tutkijoiden toiminta

SRY alkoi syksyn 2018 aikana kehittää toimintaa ja verkostoitumismahdollisuuksia jatko-opiskelijoille ja hiljattain väitelleille tutkijoille yli kampusrajojen. Toiminnan tavoitteena on tutustua muihin samassa uravaiheessa oleviin tutkijoihin, kuulla toisten tutkimusaiheista sekä saada vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota omaan tutkimustyöhön sekä opintoihin. Perinteisten seminaarien lisäksi tavoitteena on järjestää myös interaktiivisempaa sekä rennompaa tutustumista toisiin tutkijoihin. Ensimmäinen nuorille tutkijoille suunnattu tapahtuma järjestettiin Kuopiossa keväällä 2019. Kertomuksen tapahtumasta voit lukea täältä.

Nuorten tutkijoiden toiminnasta on tarkoitus tulla jatkuva osa yhdistyksen toimintaa. Toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä vastaa nuorten tutkijoiden työryhmä yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut työryhmän toiminnasta tai haluat esittää ideoita tai ajatuksia tulevaan toimintaan liittyen.

 

Matka-apurahat

Suomen ravitsemustieteen yhdistys ry jakaa vuosittain jäsenilleen matka-apurahoja, joiden tarkoituksena on tukea ja edistää ravitsemustieteellistä tutkimusta ja sen julkaisua. Apurahojen suuruudesta ja lukumäärästä päättää yhdistyksen hallitus vuosikokouksen hyväksymän budjetin rajoissa. Tarkemmat ohjeet hakukelpoisuudesta ilmoitetaan hakuilmoituksessa.

Seuraavan kerran apurahoja myönnetään keväällä 2020. Hallitus on päättänyt kohdentaa
vuoden 2020 matka-apurahat kesäkuussa Helsingissä järjestettävään pohjoismaiseen ravitsemuskonferenssiin, Nordic Nutrition Conference. Tarkemmista hakuehdoista ja hakuajasta tiedotetaan myöhemmin.